Меню
Меню

Бъдете Най-добрите с Най-добрите!

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ! НИЕ ЩЕ СМЕ С ВАС ДО ПОСТИГАНЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ. 

ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПРОЕКТ

Живеейки в това динамично време, където информацията и комуникациятя са на един клик разтояние. Време, което е доминирано от видео комуникация, социални мрежи и крипто валути, правилното анализиране и разбиране нуждите и желанията на Вашите бъдещи или активни клиенти е един от основните фактори за успех.

Вашите цели са наш преоритет!!!

AutoCad чертеж или PDF план на помещението

Списък с избраните уреди

Разположение на врати, колони и др.

Информация за захранване и място на контактите

КАКВО ИСКАТ ВАШИТЕ КЛИЕНТИ?

Правилното решение за постигане на целите!Фитнес залата е мястото , където се събират хора с различни цели, страст и тренировъчна подготовка. Работейки в тясно сътрудничество с вас, за да ви помогнат да определите и посрещнете нуждите на вашия комплекс и в частност на вашите клиенти, ние анализираме Вашите цели, пазар, локацият и конкурентите създавайки основите на бизнес концепцията и конкурентите предимства.

ВИЗУАЛИЗИРАЙТЕ ПРОСТРАНСТВОТО СИ

Нашият екип от експерти създава разнообразие от 2D или 3D оформления, за да можете да визуализирате как ще изглежда вашето ново пространство. Те взимат предвид количеството оборудване, ограничението за размера, видовете трениращи и изискванията за безопасност.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ

Цялостни решения за Вашия бизнес

2d и 3d проектиране на фитнес залите

Интериорен дизайн

Оборудване на зали за групови занимания

Финансов анализ на региона

Спортни настилки и аксесоари

Оборудване за съблекални

Обучение на мениджърски и тренировъчен персонал

Технически сервиз

Обратно изкупуване на фитнес оборудване

БЪДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ С НАЙ-ДОБРИТЕ!

Важните неща за успешния проект

2D и 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

ЗАЩО ДИЗАЙНЪТ Е ВАЖЕН ЗА ВАС 

Знаем, че правилният дизайн за вашата фитнес зала може да доведе до развиване на потенциала ви за приходи. Ще можете да привлечете и задържите най-добрите лични треньори. Ще имате повече хора, които ще присъстват и ще разкажат на приятелите си за вашата фитнес зала.
Дизайнът на вашият обект трябва да работи за вас, вашия персонал и треньори, както и за вашите членове и клиенти.
Нашият екип от експерти по визуализация и дизайн на фитнес зали може да ви помогне да постигнете това, независимо от размера на вашия клуб. От специфични зони за подови настилки до зони за функционално обучение и спринт писти, ние знаем как да осигурим изживяване във фитнес залата, което наистина работи.

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

ФИТНЕС СРЕДА, КОЯТО ВДЪХНОВЯВА. 

Тъй като пазарите стават все по-големи и по-наситени, наличието на уникална стратегия за предоставяне на поразителни и привличащи вниманието дизайни във вашето фитнес пространство, е жизненоважно за предлагането на едно незабравимо и емоционално преживяване, което да гарантира сигурни и дългосрочни клиенти.

Склонни сме да правим преценки за нещо в рамките на девет секунди след като го видим. Какво виждат вашите клиенти, когато влязат за първи път? Едно спиращо дъха първо впечатление може да доведе до член на залата за цял живот.

.

БРАНДИНГ

ЗАЩО ДИЗАЙНЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ 

Интелигентният дизайн ви позволява да създавате пространства, където хората могат да използват цялото оборудване, което искат, за най-доброто изживяване и постигане на неуспорими резултати.

.

ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМАШЕН ФИТНЕС

СЪЗДАЙТЕ ВАШАТА ЗАЛА ПО СВОЯ НАЧИН.

Сега повече от всякога знаем колко е важно да си осигурим възможност да спортуваме по всяко време на деня. С правилно усвояване на пространството у дома, можете да създадете най-добрата среда за подобряване на тялото и ума. Инвестирането във вашето бъдеще с функционално фитнес пространство за вашия гараж, мазе, свободна стая или градина ще осигури психическо и физическо благополучие за вас и вашето семейство за години напред.

ХОТЕЛИ

ПРИВЛИЧАЙТЕ ГОСТИ, КОИТО ИСКАТ ДА ХАРЧАТ ПОВЕЧЕ.

Растежът на уелнес туризма от година на година доказва, че пътниците обръщат все повече внимание на своето здраве и фитнес. Хотелските вериги по света са пионери в тенденцията за обучение, подобряване на фитнес залите и зони за тренировки, тъй като лицата, вземащи решения, осъзнават, че индустрията на гостоприемството може да направи повече, за да отговори на нуждите на гостите за уелнес.
Ядем, спим и дишаме фитнес. Страстни и знаещи хора, които могат да ви помогнат да създадете своята визия, да се докоснете до тенденциите и да отключите най-доброто, което вашето настаняване може да предложи.

БУТИЦИ.

СЪЗДАВАМЕ НАЙ-ДОБРОТО ФИТНЕС ИЗЖИВЯВАНЕ

Бутиковите фитнес зали и студиа се отличават с провеждането на тренировки с уникално преживяване. Обикновено те са високо интензивни и функционални тренировки с брилянтна комбинация от забавление и ефективност.
Тези страхотни функционални тренировки изискват внимателно планиране и щателно изпълнение. След дълги години консултиране на клубове да създават уникални функционални фитнес изживявания, ние открихме кое работи добре и кое не.

ВДЪХНОВЕНИЕ

Целта ни е да вдъхновяваме успеха в бизнеса, промените в начина на живот и личните трансформации. Стремим се да видим нашите партньори да реализират своя потенциал чрез положителни резултати. Наша отговорност е непрекъснато да подобряваме изживяването на клиентите, така че хората и фирмите, с които си партнираме да просперират и процъфтяват.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки